Welkom in het weekend Zelf deelnemen
open huis meer informatie

Na jarenlange gekte is de situatie op de woningmarkt aan het veranderen. De markt koelt snel af. Woningen staan langer te koop en er is minder belangstelling voor woningen.

Reden genoeg om uw woning extra onder de aandacht te brengen van gegadigden. Zo nu en dan organiseren makelaars hiervoor een centrale Open Huizen Dag, bijvoorbeeld de NVM Open Huizen Dag. Hiervan is het nadeel dat het maar twee keer per jaar is en u dan uw halve zaterdag kwijt bent. Of u kunt nét die zaterdag niet. En u wilt in de tussenliggende periode ook makkelijk een Open Huis kunnen organiseren.

Regel zelf uw Open Huis

Open Huis als het ú uitkomt!

Gelukkig kan het ook anders. Met welkom in het weekend kunt u net zoveel Open Huizen organiseren als u zelf wilt. U stelt uw huis open voor gegadigden op dagen die u zelf kiest, evenals het tijdstip. Bijvoorbeeld vier zaterdagen achter elkaar van 10.00 tot 12.00 uur. Zo vergroot u de kans op de verkoop van uw huis enorm!

Welkom in het weekend zorgt ervoor dat veel meer gegadigden uw woning bezichtigen, waarmee veel sneller het eerste contact met een potentiële koper wordt gelegd. Zo draagt u zelf uw steentje bij aan een voorspoedige verkoop van uw woning. Uiteraard zorgt uw makelaar voor de rest. Die doet waar hij goed in is: namens u onderhandelen met het doel uw woning zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs verkopen.

Publiciteit

Als deelnemer van welkom in het weekend ontvangt u allereerst een opvallende poster die u permanent op uw raam kunt plakken. Handig voor voorbijgangers, die vervolgens op de website www.welkominhetweekend.nl kunnen zien wanneer u uw eerstvolgende Open Huis organiseert. Via social media kunt u en uw makelaar makkelijk extra aandacht geven aan het Welkom in het Weekend Open Huis. Daarnaast kan uw makelaar eenvoudig via zijn eigen site en op www.funda.nl een Open Huis vermelding aanmaken. Op Funda is Open Huis zelfs een zoekfilter. Desgewenst kunt u een betaalde advertentie plaatsen in een lokale huis-aan-huiskrant of op social media.

De kosten

De kosten van uw deelname aan welkom in het weekend bedragen slechts € 79,- incl. btw p/kwartaal. Gedurende deze periode kunt u net zoveel Open Huizen organiseren als u zelf wilt.

Voor klanten van Boer Makelaardij Midden Holland b.v. uit Gouda is deelname gratis.

Meer weten?

Via deze site kunt u zich aanmelden voor deze unieke laagdrempelige service om meer aandacht te genereren voor uw woning. U kunt ook mailen met verkopen@welkominhetweekend.nl
We zijn u graag van dienst!

Nu deelnemen